Nerokas vaatemallisto estää paparazzikuvien ottamisen

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Kaikki julkisuuden henkilöt eivät ole järin mielissään päätyessään paparazzien kameroiden filmille. Paparazzeja vierastavien tähtien ongelmaan on nyt kehitelty ratkaisu vaatteiden muodossa. Flashback Collection -vaatemallisto estää nimittäin paparazzikuvien ottamisen.

Paparazzit käyttävät pääsääntöisesti salamavaloa kuvatessaan julkkiksia varsinkin läheltä. DJ Chris Holmesin luoma vaatemallisto pilaa tällaiset valokuvat kekseliäällä tavalla. Vaatteet on nimittäin valmistettu valoa heijastavasta materiaalista, mikä tekee kantajan kuvaamisesta salaman kanssa käytännössä mahdotonta.

Otoksissa näkyvät nimittäin lähinnä pelkät salaman valkoiseksi värjäämät vaatteet, jättäen kuvattavan henkilön kasvot hämäriksi. Flashback Collectionin vaatteiden pinnan kerrotaan koostuvan pienistä, erittäin hyvin valoa heijastavista nanokuulista. Vaatemallistolle kerätään parhaillaan rahoitusta Betabrand-varainkeruusivustolla.