Duudsonit palaavat! Uusi kansainvälinen tuotantokausi televisioon

Viihdeuutiset · Stara.fi

Supersuosituksi nousseen Posse-televisiosarjan jälkeen Duudsonit jatkavat Subilla kansainvälistä Duudsonit-sarjaansa, jonka ensimmäiset neljä kautta on nähty jo yli 150 maassa ympäri maailman. Duudsonit-sarjan viides kausi alkaa 2. huhtikuuta.

Duudsonit jatkavat nyt siitä, mihin Posse jäi. Tunnistamattomaksi maskeeratut Duudsonit HP, Jukka, Jarppi ja Jarno hyökkäävät jekuttamaan suomalaisia sekä liittoutuvat maailman suosituimpien Youtube-prankstereiden Roman Atwoodin ja Vitalyn kanssa källittääkseen suomalaisia ja amerikkalaisia.

Vuorossa on uusia rohkeita piilokameroita ja fyysisiä haasteita. Lisäksi katsojat pääsevät ensimmäistä kertaa tutustumaan Duudsonien laajaan ystäväpiiriin. Sarjan lopuksi nähdään, kuinka Duudsoneille käy Gumball 3000 Rallyssä. Stara kertoi taannoin erään pilan kuvauksista, jotka lähtivät enemmän tai vähemmän käsistä. Lue lisää tästä.