Stephen Baldwinin teinitytär on upea mallikaunotar

Viihdeuutiset · Stara.fi

Näyttelijä Alec Baldwinin teini-ikäinen tytär Ireland Baldwin on päätynyt viime aikoina usein paparazzien tähtäimiin. Samasta suvusta on päätynyt usein otsikoihin toinenkin teinikaunotar, Hailey Baldwin, jonka isä on Alecin veli Stephen.

Eilen Hailey Baldwin kuvattiin shoppailemassa New Yorkin Sohossa. Kauppareissulleen hän oli pukeutunut tiukkaan valkoiseen toppiin ja mustiin nahkahousuihin.

18-vuotias Hailey Baldwin opiskelee parhaillaan ammattitanssijaksi ja on esiintynyt esimerkiksi Cody Simpsonin musiikkivideolla. Haileyn isä on näyttelijä Stephen Baldwin, joka tuli suomalaisille tutuksi taannoin Diili-ohjelman julkkisversiosta. Stephen Baldwin ei ole juuri niittänyt menestystä elokuvissa, mutta näyttelemisen lisäksi hän on työskennellyt myös ohjaajana ja tuottajana.