Jättiläiskoirasta tarjottiin puoli miljoonaa – ei ole myynnissä!

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kerroimme aiemmin Hulk-nimisestä valtavasta pitbullista, joka saavutti suuren suosion jättimäisen kokonsa vuoksi. Hulk on vasta puolitoistavuotias, mutta se painaa noin 80 kiloa, mikä tekee koirasta yhden maailman suurimmista pitbulleista.

Hulkin omistajat ovat taitavia vahtikoirankouluttajia ja he avasivat toimintaansa Barcroft TV -kanavan tekemällä videolla. Hulkin omistajat Marlon ja Lisa Grennan pyörittävät Dark Dynasty K9 -vahtikoirayritystä ja pariskunta kouluttaa vahtikoiria ympäri maailmaa.

Marlon demonstroi videolla muutamia koulutustekniikoita ja näyttää, miten pitbull saadaan suojelemaan ja hyökkäämään haluttua ihmistä vastaan hyppäämällä vaikkapa auton ikkunasta autoon sisälle.

Toiminta näyttää todella hurjalta, mutta siitä huolimatta perheen kouluttamat koirat ovat mahtavia perhekoiria ja Lisa sanookin, että hän ei epäröi ollenkaan antavansa kolmevuotiaan poikansa leikkiä koirien kanssa. Koirat kokevat koulutuksessa niin paljon, että mikään lapsen riehuminen ei voisi koskaan laukaista heitä satuttamaan lapsia.

Marlonin ja Lisan mukaan se heidän kouluttamistaan koirista tekeekin niin arvokkaita, että ne opetetaan olemaan pelottomia ja voittamattomia vaaratilanteessa, mutta kotona rauhallisia seurakoiria.

Marlon kertoo hyvän vahtikoiran hinnan pyörivän 2.500 ja 25.000 dollarin välillä, mutta Hulkin pennut tulisivat mahdollisesti maksamaan yli 30.000 dollaria. Hinta ei tule olemaan ongelma, koska Hulkin geeniperimä on niin valtavan hyvä. Hulkia on myös yritetty ostaa perheeltä moneen otteeseen ja koirasta on tarjottu jopa 500.000 dollaria, mutta Marlon kertoo, että hän ei myisi koiraa mistään hinnasta.