Miehellä liian suuri penis – nainen haki avioeroa viikon jälkeen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suuri ei ole aina kaunista, ei vaikka kyseessä olisi miehen sukuelin. Kerroimme äskettäin kuinka maailmalla tehtiin ensimmäinen peniksen pienennysleikkaus 17-vuotiaalle pojalle. Nyt suuri sukuelin on aiheuttanut vakavia ongelmia myös eräälle toiselle miehelle.

Nigerialainen kolmen lapsen äiti Aisha Dannupawa on nyt hakenut avioeroa miehestään Ali Maizinarista, koska tällä on liian suuri penis. Nainen ei kykene valtavan sukuelimen vuoksi harrastamaan normaalia seksiä miehensä kanssa, joten avioliitto rakoilee pahasti.

Nainen on nyt toista kertaa naimisissa erottuaan jo kertaalleen. Pari harrasti seksiä ensimmäisen kerran vasta häiden jälkeen vaimon muutettua aviomiehen kotiin. Ensimmäinen seksikerta oli kuitenkin vaimolle traumaattinen kokemus. Hänen mukaansa nautinto olikin painajaista suuren peniksen vuoksi, Nigeria Tribune uutisoi.

Mies ei ole kiistänyt vaimonsa kertomusta.