Salattu lapsi oli liikaa – tyttöystävä jätti Chris Brownin: ”Kaikelle on rajansa”

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Uutisoimme äskettäin paljastuksesta, jonka mukaan poptähti Chris Brownilla on salattu lapsi. Yhdeksän kuukauden ikäisen tyttölapsen äiti on 31-vuotias Nia-niminen malli. Kaksikko ei seurustele, mutta Nian ja Brownin kerrotaan olevan hyvissä väleissä.

Tieto salatusta lapsesta oli kuitenkin liikaa Chris Brownin tyttöystävälle, Karrueche Tranille. 26-vuotias nainen kirjoitti Twitter-tililleen suorasanaisen avautumisen, jossa hän paljasti jättävänsä RnB-tähtenä ja räppärinä tunnetun poikaystävänsä.

– Kuunnelkaa. Kaikelle on rajansa. Toivotan onnea Chrisille ja hänen perheelleen. Ei vauvadraamaa minulle, kiitos, viestissä luki.

Chris Brownin uutisoitiin taannoin joutuneen käännytetyksi Kanadan rajalla. Miehen oli määrä esiintyä maassa, mutta rajaviranomaiset ilmoittivat 20 minuutin neuvotteluiden jälkeen, että ex-tyttöystävänsä Rihannan pahoinpitelystä tuomitulla miehellä on porttikielto Kanadaan.