Kim Kardashian yllättää platinablondina – IN vai OUT?

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kim Kardashian on tunnettu siitä, että hän pitää ihmisten yllättämisestä ja shokeeraamisesta ja onnistui siinä nähtävästi jälleen. Kerroimme juuri Kimin siskon Khloen upeasta muodonmuutoksesta, jonka hän teki lyhentämällä hieman kutrejaan ja värjäämällä ne vaaleiksi.

Splash
Splash
Splash
Splash

Lopputulos oli kauniin luonnollinen ja onnistunut. Kim päätti myös vaalentaa hiuksensa ja lopputulos on kaukana luonnollisesta, mutta sitä tässä muutoksessa tuskin lähdettiinkään hakemaan.

Kim Kardashianilla on aiemmin nähty vaalennetut kulmakarvat, mutta ne ovat aika pieni muutos naisen ulkonäköön tähän verrattuna. Nainen julkaisi Facebook-sivuillaan kuvan itsestään juuri vaalennetuilla hiuksilla ja muutos on valtava. Kardashian näyttää todella erilaiselta ja vaikuttaa olevan tyytyväinen lopputulokseen.

Kim Kardashian ylistää kampaajatiimiään hiusten leikkaamisesta ja värjäämisestä. Kardashian mainitsi kuvan yhteydessä, että vaalea lopputulos saatiin vain yhdellä värjäyskerralla, mikä kuulostaa melko uskomattomalta, koska lopputulos on niin täydellinen platinanvaalea ja kylmä sävyltään. Kim ja Kanye ovat olleet aina näyttävä pari, mutta nyt jos koskaan pariskunta todella säväyttää.