Lentokoneen hurja laskeutuminen – ylitti täpärästi ihmisjoukon

Matkailu · Annika Kela

Karibialla sijaitseva Saint-Martin on suosittu rantalomakohde. Yksi saaren erikoisuuksista on lentokenttä, joka sijaitsee merenrannan vieressä. Vuodesta toiseen turistit parveilevat kiitoradan vieressä nähdäkseen lentokoneet lähietäisyydeltä.

Saarilla vieraillut matkailija on onnistunut kuvaamaan upean videon lentokoneen laskeutumisesta kentälle. Kiitorataa lähestyvä Embraer 190 -matkustajakone näytti siltä kuin se laskeutuisi suoraan hiekkarannalle auringonpalvojien sekaan.

Näyttävä laskeutuminen onnistui täydellisesti. Lentokone ohitti rannalle saapuneet turistit muutaman metrin päästä. Turistien lisäksi laskeutuminen on ollut varmasti jännitävä tilanne matkustajille. Ikkuinoista on voinut katsella alla olevien ihmisten hämmästyneitä katseita. Ei ole ihme, että Saint-Martinin lentokenttä on yksi maailman kuuluisimmista nähtävyyksistä.