Pähkähullu tempaus! Mies hyppäsi lihansyöjämuurahaisten kekoon

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Jotkut hurjapäät ovat tehneet kokeiluja, joissa he ovat menneet ilman housuja istumaan muurahaispesään ja katsoneet, kauanko kestävät muurahaisten eritteen aiheuttamaa kirvelyntunnetta ja poltetta ihollaan.

Nyt eräs mies on tehnyt saman, mutta vienyt kokeilun uudelle tasolle leikkimällä lihansyöjämuurahaisten kanssa. Sydneysta kotoisin oleva australialainen YouTube-sensaatio Andrew Ulcec teki kokeilun, jossa hän meni makaamaan lihansyöjämuurahaisten pesään.

Videolla 27-vuotias mies asettuu makaamaan pesään ja muutaman sekunnin kuluttua hänen kätensä jo kuhisevatkin nälkäisiä muurahaisia. Mies huutaa tuskissaan jo ensimmäisten sekuntien jälkeen ja kipu näyttää todella voimakkaalta.

Muutaman sekunnin kuluttua muurahaiset ovat vallanneet myös miehen vatsan ja tässä kohtaa hänelle alkaakin jo riittämään. Mies lopettaa kokeilunsa makaamalla pesässä yhteensä 23 sekunnin ajan. Ulcec arvioi ennen kokeilua kestävänsä kipua kymmenen minuuttia, mutta tavoite oli miehelle aivan liian kunnianhimoinen.

Kuva Youtube