Pilkkijälle uskomaton saalis: ”Onko tämä joku vitsi?!”

Viihdeuutiset · Annika Kela

Kaunis talvipäivä oli houkutellut kalastajat pilkkimään pennsylvanialaiselle vesistölle. Miehet olivat poranneet jäähän reikiä ja asetelleet ansoja kaloja varten. Jotta saalista tulisi paljon, olivat pilkkijät virittäneet kaloille useita syöttipaikkoja.

Yksi kalastajista päätti kuvata pilkkipäivän puuhastelut videolle. Hän seurasi ystäväänsä, joka oli menossa tarkistamaan, onko koukkuun tarttunut saalista. Miehet huomasivat, että syöttiin oli tartuttu ja koukussa odottaisi pilkkisaalis.

Kun mies rullasi siimaa jäisestä reiästä, paljastui sieltä yllätys. Siimaan oli sotkeutunut vesilintu. Kalastajien hämmästykseksi jään alta nostettu lintu oli kaiken lisäksi vielä elossa. He vapauttivat linnun koukusta, joka oli takertunut linnun kaulan ympärille. Sen jälkeen he päästivät eläimen vapaaksi. Toivottavasti vapautetun saaliin jälkeen miesten kalaonni kääntyi parempaan suuntaan.