Ruotsalainen kokkiohjelma pieleen – herkut syttyivät palamaan

Viihdeuutiset · Annika Kela

Suorissa televisiolähetyksissä aina sattuu ja tapahtuu monenlaisia kommelluksia, joita ei ehditä eikä voida reaaliaikaisuuden vuoksi leikkaamaan pois. YouTube vilisee hauskoja koostevideoita, joissa on kootusti uutisissa ja muissa suorissa lähetyksissä tapahtuneita virheitä.

Nyt naapurimaamme Ruotsin Nyhetsmorgon-nimisessä televisio-ohjelmassa sattui jotain odottamatonta. Nyhetsmorgon-ohjelman juontaja Jenny Strömstedt näytti Cheese Doodle Day -päivää juhliakseen, miten omia juustonaksuja tehdään kotona. Voisi kuvitella, että naksujen paahtaminen pannulla olisi turvallista ja helppoa hommaa, mutta totuus näyttäisikin olevan aivan toinen.

Kevyet naksut leviävät pannulta käänneltäessä liedelle ja aiheuttavat tulipalon, jota juontaja ei meinaa millään saada sammutettua. Televisio on nykyään pullollaan erilaisia kokkausohjelmia, joista kaikki on kuvattu etukäteen.

Ruoanlaitto on varmasti yksi niistä asioista, jonka suhteen asiat voivat mennä oudossa keittiössä ja kameroita jännittäessä pahasti pieleen. Tämän ruotsalainen Strömstedt sai kokea vaikka juustonaksujen paahtaminen suorassa lähetyksessä varmasti kuulostikin varmalta ja helpolta asialta.