Alessandra Ambrosio esittelee rohkeita taidekuvia

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Victoria’s Secretin supermalli Alessandra Ambrosio on on mallinuransa lisäksi työstänyt omaa Ale-nimistä vaatemallistoaan. Viime vuonna hän keskittyi lähinnä perhe-elämään, mutta sittemmin hän on palannut leipätyönsä pariin.

The Door #homage @kennethwillardt @larrylobaugh

Kuva, jonka alessandraambrosio (@alessandraambrosio) julkaisi

Alessandra Ambrosio on lisännyt sosiaaliseen mediaan kaksi rohkeaa, Kenneth Willardtin ja Larry Lobaughin ottamaan otosta. Instagramissa jaetuista otoksista ensimmäisessä huippumalli poseeraa vähissä vaatteissa talon parvekkeella, kun taas toisessa hän esiintyy kameralle alaosattomissa, päällään avonainen iltapuku.

33-vuotias Alessandra Corine Ambrosio syntyi Erechimissä Brasiliassa vuonna 1981. Hän aloitti mallin uransa jo teini-ikäisenä. Neito on toiminut urallaan monien muotitalojen mallina, kuten Christian Diorin, Victoria’s Secretin ja Christian Lacroixin. Hänellä on kihlattunsa Jamie Mazurin kanssa lapset Anja ja Noah.

The Balcony #homage By @kennethwillardt and @larrylobaugh

Kuva, jonka alessandraambrosio (@alessandraambrosio) julkaisi