Nessut esiin! Radiokanava järjesti surevalle äidille jymy-yllätyksen

Viihdeuutiset · Annika Kela

Australialainen perheenäiti oli menettänyt poikansa traagisessa työtapaturmassa viime joulukuussa. 19-vuotiaan pojan menehtyminen oli jättänyt suuren aukon perheen elämään ja etenkin äidille lapsen menettäminen oli kova paikka.

Paikallinen radiokanava oli kuullut naisen tarinan ja päättänyt auttaa perhettä. Edesmenneen pojan tyttöystävä oli sopinut äidin kanssa, että he menevät viettämään päivää kylpylään. Automatkalla tyttöystävä piti huolen, että perheenäiti kuulee, mitä radiossa puhutaan. Radiojuontajat paljastivat kuuntelijoille, että halusivat auttaa perheenäitiä synkkänä aikana.

Kanava ilmoitti, että he aikoivat maksaa puoleksi vuodeksi eteenpäin perheen kodin asuntolainaerät, jotta äiti voisi surra rauhassa, eikä hänen tarvitsisi huolehtia töihin palaamisesta. Sen lisäksi äiti sai 5.000 dollaria talonsa remontoimiseen, sillä kodin korjaustyöt olivat jääneet kesken pojan menehtymisen seurauksena.

Radiokanavan hyväsydäminen ja liikuttava tempaus sai perheenjäsenet itkemään vuolaasti. Juontajatkaan eivät kyenneet pidättelemään itkuaan vaan alkoivat nyyhkyttää suorassa lähetyksessä. Koskettava video saa vedet silmiin.