Kim Kardashianin housut kuin makkarankuoret – mitä tapahtui kasvoille?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kim Kardashian on tunnettu siitä, että hän pitää ihmisten yllättämisestä ja shokeeraamisesta ja onnistui siinä nähtävästi jälleen. Pari päivää sitten Kim muuttui blondiksi vaalennettuaan hiuksensa. Nyt hänet on kuvattu Pariisissa, jossa hiusten lisäksi jotain muutakin huomattiin muuttuneen.

Tiukkoihin makkarankuorimaisiin housuihin pukeutunut Kim oli nimittäin muuttunut kuontalonsa lisäksi myös kasvoista. Hänen nenänsä on kaventunut entisestään ja huulensa taas pulleammat kuin aiemmin. Neitokainen on siis jatkanut kasvojensa aktiivista muokkaamista.

Kim Kardashian ylistää kampaajatiimiään uusien hiusten leikkaamisesta ja värjäämisestä. Kardashian mainitsi kuvan yhteydessä, että vaalea lopputulos saatiin vain yhdellä värjäyskerralla, mikä kuulostaa melko uskomattomalta, koska lopputulos on niin täydellinen platinanvaalea ja kylmä sävyltään. Kim ja Kanye ovat olleet aina näyttävä pari, mutta nyt jos koskaan pariskunta todella säväyttää.