Fitness-Mari voitokkaana Fitness Helsinki -kilpailuissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Fitness-kaunotar Mari Valosaari lukeutuu Suomen kansainvälisesti menestyneimpiin alan tähtiin, sillä hän on saavuttanut kilpailumenestystä monissa kansainvälisissä bikini- ja fitness-kilpailuissa. BlogBookissa huippusuosittua blogia kirjoittava Mari on jälleen voittanut merkittävän kilpailun.

Viikonloppuna Helsingin Messukeskuksen Go Expo -tapahtumassa kisattiin Fitness Helsinki -kilpailuissa. Valosaari voitti Super Bikini Model -sarjan kirkkaimman tittelin, joten kuukausien tiukka treenaaminen kantoi tulosta. Joulukuussa treenikauden ollessa vielä alkuvaiheessa Mari Valosaari julkaisi kuvan edistyksestään ja kirjoitti siitä blogissaan.

Blogbook, Mari Valosaari
Blogbook, Mari Valosaari

– Mulla on vielä kolme kuukautta (12 viikkoa) aikaa hioa kroppaa kuntoon, mutta on kyllä mahtavaa nähdä että silminnähtävä muutos on jo tapahtunut. Ja hassua tässä on se että itseasiassa mitat ei juurikaan ole muuttunut mutta ulonäkö on. Hauis, reisi, rinnanympärys ja pakaranalusmitta oli pysynyt samana, Mari Valosaari kirjoitti joulukuussa.

Mari Valosaari on menestynyt fitness-kilpailuissa erittäin hyvin sekä Suomessa että kansainvälisellä tasolla. Hän kilpaili taannoin Torontossa bikiniluokassa ammattilaistasolla ja hänet on valittu myös Miss Bikini Americaksi. Taannoin Valosaaren perhe sai esikoisensa, joten Mari on nykyisin ahkerasti kuntosalilla rehkivä fitness-perheenäiti. Nykyisin Valosaaren arkeen kuuluu perhe-elämää ja kuntoilua.

Julkaisu käyttäjältä Fitness Helsinki.