Nerokas ratkaisu vessaan – maksimoi tuottavuuden

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Siinä missä ennen vanhaan monet lukivat vessassa lehtiä tai kirjoja toimituksensa aikana, yhä useampi ottaa nykyään mukaansa älypuhelimen tai kannettavan tietokoneen. Toiset haluavat maksimoida tuottavuutensa, kun toiset taas haluavat yksinkertaisesti ajankulua tarpeidensa työstämisen oheen.

Reddit-käyttäjä AlliumVineale jakoi sivustolla kuvan kaverinsa uuden kodin vessasta, johon edelliset asukkaat olivat tehneet kekseliään lisäyksen.

WC-pöntön viereiseen seinään on rakennettu taitettava pöytä, jonka asukas saa kätevästi esiin istuessaan pöntöllä. Todellista multitasking-pöytätasoa voi siis käyttää esimerkiksi töiden hoitamiseen vessassa käynnin aikana, tai sen päälle voi laittaa vaikkapa Netflixiä pyörittävän kannettavan tietokoneen.