Voimistelulla odottamaton seuraus – koiran hurja ilmalento videolle

Viihdeuutiset · Annika Kela

Kotioloissaan voimistellut koiranomistaja oli asentanut kameran kuvaamaan hänen tasapainotteluaan. Pieni koira seurasi uteliaana omistajansa touhuja ja se oli selvästi huomannut, että jotain erityistä oli meneillään.

Koira ei malttanut pysyä poissa omistajansa jaloista. Nainen päätti nousta käsiseisontaan seinää vasten ja hän otti vauhtia jaloillaan. Kesken tempun naisen toinen jalka osui vieressä kiehnäävään koiraan. Pieni koira vingahti sinkoutuessaan vauhdilla huoneen poikki.

Omistaja hätääntyi tajutessaan, että hän oli vahingossa potkaissut koiraa. Epäonninen karvakuono oli väärässä paikassa, väärään aikaan. Ilmeisesti koira ei loukkaantunut tapaturmassa, sillä se juoksi omistajansa luo ilman, että se olisi aristellut kosketusta.

Metro-lehden mukaan se, että koira lähestyi omistajaansa luimistellen ja häntä koipien välissä osoitti, että koira oli hieman nolostunut ja hämmentynyt tapahtuneesta. Omistajalla oli varmasti syyllinen olo, etenkin sen jälkeen, kun hän näki tilanteen videolta.