Amerikkalaisturistit kaiversivat Colosseumin seinää ja ottivat selfieitä

Matkailu · Annika Kela

Kaksi amerikkalaisturistia on pidätetty Roomassa sen jälkeen, kun heidän epäiltiin syyllistyneen ilkivaltaan. Nuoret naiset olivat nimittäin kaivertaneet historiallisen amfiteatterin seinään nimikirjaimensa ja ottaneet siitä sen jälkeen selfieitä todisteeksi.

Metro-lehden mukaan italialainen media on uutisoinut, että toinen naisista oli 21-vuotias ja toinen 25-vuotias. He olivat kaivertaneet historiallisesti merkittävän nähtävyyden seinään kirjaimet ”N” ja ”J”. Naiset pidätettiin ja he ovat myöntäneet tekonsa ja pyytäneet anteeksi.

Poliisien mukaan neitokaiset eivät tienneet, että Colosseum on historiallinen nähtävyys. He olivat luulleet, että se on vain yksi rakennus muiden joukossa. Naiset on päästetty vapaaksi ja heitä tullaan sakottamaan ilkivallasta. Toistaiseksi ei ole tiedossa, kuinka suuresta sakosta on kyse, mutta oletettavasti mokailu tuli turisteille kalliiksi.