Araknofoobikon painajainen! Hämähäkit valtasivat olohuoneen

Viihdeuutiset · Annika Kela

Valtaosa hämähäkeistä on harmittomia niveljalkaisia, joista ei ole ihmiselle vaaraa. Siitä huolimatta monet suhtautuvat hämähäkkeihin varauksellisesti ja niiden läsnäolo saa ihokarvat nousemaan pystyyn.

Netissä on julkaistu video, jossa talon asukas esittelee olohuoneensa seinää, joka on täynnä odottamattomia vieraita. Sen sijaan, että asunnossa olisi vierailemassa yksi hämähäkki, on seinälle ilmestynyt valtava joukko kahdeksanjalkaisia vipeltäjiä. Videon kuvannut henkilö oli hämillään niveljalkaisten vierailusta.

Vaikuttaisi siltä, että talon asukas suhtautui asiaan huolettomasti. Hän jopa säikytteli seinällään kiipeileviä hämähäkkejä heittämällä niitä pahvisella rasialla. Niveljalkaiset vipelsivät salamannopeasti piiloon, kun ne huomasivat jonkin uhkaavan niitä. On sanomattakin selvää, että araknofobiasta kärsiviä ystäviä ei kannata pyytää kylään tähän asuntoon.