Sami Hedberg Staran golf-sarjan tähtenä: ”Ei siinä ehtinyt vitsiä vääntää”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Stara esittää kevään 2015 aikana 12 jakson tuotantokauden Sami Hedberg Goes To Golf -ohjelmasta, jossa Suomen hauskimpiin lukeutuva stand up -koomikko ja Luokkakokous-elokuvan tähti aloittaa golfin harrastamisen. Sarja on osa suosittua Pallon viemää -sarjaa.

Sami Hedberg Goes To Golf
Sami Hedberg Goes To Golf

Katso Sami Hedberg Goes To Golf -sarjan ensimmäinen jakso tästä!

Sarja johdattaa katsojat sekä pallopelin että Sami Hedbergin salaisiin sielunmaisemiin. Miehellä on ennakkoasenteita golfia kohtaan, eivätkä lajin haasteetkaan ole helppoja.

– Lähdin oppilaaksi täysin ummikkona. Suhtauduin kyllä tämänkin lajin opetteluun tosissani, sillä olen luonteeltani kilpailuhenkinen. Ennakkoasenteeni oli, että golf ei ole urheilua ja todennäköisesti se olisi vain hyvin tylsää. Myönnän, että olin väärässä. Haasteet olivat hieman himmeitä, mutta hauskoja, Sami Hedberg muistelee.

Sami Hedberg Goes To Golf
Sami Hedberg Goes To Golf

– Sain laittaa itseni koko ajan ja halusin todella oppia lajin sekä voittaa haastajat. Välillä hermot menivät ihan totaalisesti, eikä siinä ehtinyt vitsiä vääntää. Tottakai tuotantotiimi onnistui kaivamaan minusta uusia puolia. Sipuli hajosi välillä, kun halusin voittaa kisoja. Onneksi kuitenkin hotellihuone hajosi vähän enemmän.

Ohjelmasarjassa nähdään Hedbergin lisäksi myös vierailevia tähtiä. Esimerkiksi soppamies Harri Syrjänen, alppilegenda Kalle Palander ja Lorenz Backman haastavat Samin. Sarjassa tehdään myös historiaa, sillä golfia pelataan ensimmäistä kertaa kameroiden loisteessa hotellin vastaanotossa ja sviitissä.