Vaimo varasti kokaiinit – mies soitti hätänumeroon

Viihdeuutiset · Stara.fi

Joidenkin ihmisten tilannetaju pettää useammin kuin toisten, ja tällaisten tapausten ansiosta päätyy poliisilta julkisuuteen ajoittain hyvinkin erikoisia tapauksia. Nyt eräs amerikkalaismies on soittanut hätänumeroon ilmoittaakseen poliisille vaimonsa kanssa käymästään huumeriidasta.

Splash
Splash

39-vuotias ohiolaismies pidätettiin sen jälkeen, kun hän oli soittanut poliisit paikalle vaimonsa varastettua hänen kokaiininsa. Mies kertoi hätäpuhelussa ostaneensa aiemmin samana päivänä kokaiinia ja että vaimo oli sen jälkeen varastanut huumeet.

Hätäkeskus lähetti miehen toiveiden mukaisesti paikalle poliisipartion, mutta mies ei ilmeisesti käsittänyt miksi. Mies kieltäytyi kertomasta poliiseille miksi oli soittanut hätäkeskukseen, mutta se ei enää auttanut. Viranomaisten saapumisen syy selvisi viimeistään silloin, kun poliisit panivat hänelle käsiraudat ja kuljettivat poliisivankilan pidätysselliin. Nyt mies odottaa oikeudenkäyntiä.