Mies tienaa 250 000 dollaria vuodessa – bilettää Kauhea kankkunen -hahmona

Viihdeuutiset · Stara.fi

Julkkisten kaksoisolennoilla on nykyisin kovaa vientiä, kun ihmiset haluavat poseerata muun muassa selfie-kuvissa heidän kanssaan. Yhdysvalloissa esimerkiksi Adam Pliskin tienaa nykyisin hyvin esittämällä Kauhea kankkunen -elokuvien parrakasta veijaria, Alania.

Adam Pliskin oli aiemmin ihan tavallinen mies, kunnes hän menetti työnsä hotellissa ja vaimo jätti hänet. Mies lihoi 10 kiloa ja kasvatti itselleen muhkean parran. Se oli hänelle onnenpotku. Pian Pliskin nimittäin huomasi olevansa Zach Galifianakisin näyttelemän Alan-hahmon kaksoisolento.

Myös muut ihmiset huomasivat saman miehen liikkuessa yökerhoissa, ja siitä mies sai idean ryhtyä ansaitsemaan elantoaan esittämällä hauskaa elokuvahahmoa. Hän muutti ensin Atlantic Cityyn, mutta vasta viikonloppu Las Vegasissa muutti kaiken. Siitä saakka Kalinoski on asunut Las Vegasissa ja hän ansaitsee nykyisin noin 250.000 dollaria vuodessa juhlimalla ihmisten kanssa pelikaupungin yökerhoissa. Yhdestä vierailusta bileissä hän laskuttaa 1.000 dollaria.

Us Pennsylvanian Boys Don't Play

Kuva, jonka Thaddeus Kalinoski (@zachonthevegasstrip) julkaisi

The Kid From Scotland With Her #DrMartens She Hated #MikeTyson Repost

Kuva, jonka Thaddeus Kalinoski (@zachonthevegasstrip) julkaisi

Having A Small Party With The Girls Of @blazinghookahfast

Kuva, jonka Thaddeus Kalinoski (@zachonthevegasstrip) julkaisi

Grab his DICK! Junior

Video, jonka Thaddeus Kalinoski (@zachonthevegasstrip) julkaisi

MikeTyson and The Police in front of Caesars Palace.

Kuva, jonka Thaddeus Kalinoski (@zachonthevegasstrip) julkaisi

Little MJ on The Strip Tonight.

Kuva, jonka Thaddeus Kalinoski (@zachonthevegasstrip) julkaisi