Teinivaimon bikinit eivät voisi olla pienemmät

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Mediapersoonana ja 51-vuotiaan näyttelijän, Doug Hutchinsonin, teinivaimona tunnettu Courtney Stodden nousee aika-ajoin otsikoihin rohkeiden kuvien merkeissä. Useimmiten tähti ottaa ja julkaisee kuvat itse sosiaalisessa mediassa.

Courtney Stodden on jakanut Instagramissa jälleentuoreita kuvia, joissa hän poseeraa tällä kertaa lähes mitättömän kokoisissa pinkeissä bikineissä. Ikuisen teinivaimon maineessa olevan 20-vuotiaan tähden rinnat eivät ole otosten perusteella ainakaan kutistuneet viime näkemästä.

Courtney Stodden alkoi seurustelemaan Doug Hutchinsin kanssa ollessaan vasta 16-vuotias. Pariskunta erosi vuonna 2013, mutta elokuussa 2014 vuosisadan rakkaustarina sai yllättävää jatkoa kaksikon ilmoitettua julkisesti palanneensa yhteen.

ready for summer!!!!

Kuva, jonka Courtney Alexis Stodden (@courtneyastodden) julkaisi

Uusimmat