Teinivaimon bikinit eivät voisi olla pienemmät

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Mediapersoonana ja 51-vuotiaan näyttelijän, Doug Hutchinsonin, teinivaimona tunnettu Courtney Stodden nousee aika-ajoin otsikoihin rohkeiden kuvien merkeissä. Useimmiten tähti ottaa ja julkaisee kuvat itse sosiaalisessa mediassa.

Feeling like a lil Lolita

Kuva, jonka Courtney Alexis Stodden (@courtneyastodden) julkaisi

Courtney Stodden on jakanut Instagramissa jälleentuoreita kuvia, joissa hän poseeraa tällä kertaa lähes mitättömän kokoisissa pinkeissä bikineissä. Ikuisen teinivaimon maineessa olevan 20-vuotiaan tähden rinnat eivät ole otosten perusteella ainakaan kutistuneet viime näkemästä.

Courtney Stodden alkoi seurustelemaan Doug Hutchinsin kanssa ollessaan vasta 16-vuotias. Pariskunta erosi vuonna 2013, mutta elokuussa 2014 vuosisadan rakkaustarina sai yllättävää jatkoa kaksikon ilmoitettua julkisesti palanneensa yhteen.

ready for summer!!!!

Kuva, jonka Courtney Alexis Stodden (@courtneyastodden) julkaisi