Ensihoitaja kuvasi selfieitä potilaistaan: ”Jälleen yksi ääliö kyydissä”

Viihdeuutiset · Annika Kela

Venäläinen ensihoitaja on saanut hiljattain potkut töistään jäätyään kiinni asiattomasta toiminnasta. Nainen oli luonut nettiin potilaita loukkaavan kuvagallerian. Tatianan Kulikova oli ottanut kuvia vakavasti loukkaantuneista potilaista ja poseerannut heidän vieressään ivallisesti.

Kuvat oli julkaistu neitokaisen profiilissa sosiaalisessa mediassa ja kuvateksteissä luki loukkaavia tekstejä, kuten: ”Jälleen yksi ääliö kyydissä”. Kuvien perusteella neitokainen oli työskennellyt sekä ambulanssissa että pelastushelikopterissa.

Sen sijaan, että nainen olisi keskittynyt työhönsä, oli hän keskittynyt potilaidensa pilkkaamiseen ja arvostelemiseen. Metro-lehden mukaan kuvien julkitulon jälkeen neitokainen sai kenkää työpaikaltaan. Kulikovan potkut eivät tulleet varmastikaan kenellekään yllätyksenä.