Jessica Alba mallikaunottarena – karvattomuus päivän teema

Viihdeuutiset · Stara.fi

Näyttelijätär Jessica Alba on viettänyt viime kuukaudet hiljaiseloa julkisuudesta, sillä hän on keskittynyt pääasiassa rauhalliseen perhe-elämään. Aivan viime aikoina hän on kuitenkin jälleen osoittanut aktivoitumisen merkkejä, ja nyt Jessica nähdään myös upeissa mallikuvissa.

Splash
Splash

Alba on kiinnitetty Braunin uuden kauneuskampanjan tähdeksi. Hän markkinoi kampanjassa uutta karvanpoistolaitetta

33-vuotias Jessica Alba nähdään taas myös valkokankaalla. Vuonna 2011 valmistuneen The Mechanic -elokuvan jatko-osassa nähdään Jessica Alban lisäksi Jason Statham, Tommy Lee Jones ja Michelle Yeoh. Näyttelijätär on paiskinut töitä ahkerasti koko viime vuoden, sillä tänä vuonna julkaistaan jopa kolme elokuvaa, joissa Jessica Alba näyttelee.

Splash
Splash