Ohhoh! Kim Kardashian alastomana realitysarjan mainoksessa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Kardashianien klaanin elämää tutkailevan Keeping Up with the Kardashians, eli Rikkaat Kardashianit -sarjan uusin kausi alkaa Yhdysvalloissa 15. maaliskuuta. Taannoin internetissä nähtiin esimakua sarjasta videolla, jossa Kim Kardashian väitti hänen ja Kanye Westin harrastaneen seksiä jopa 500 kertaa päivässä.

Nyt E! Entertainment on julkaissut uuden realitysarjan 10. tuotantokautta mainostavan videon. Noin puolen minuutin pituisella videolla Kim Kardashian nähdään riisuuntumassa ilkosilleen kameroiden edessä.

Kardashianien realitysarjaa tullaan näkemään televisiossa vielä ainakin kolmen tuotantokauden verran. Just Jared -sivuston mukaan sarjan jatkamispäätös poiki perheelle jopa 100 miljoonan dollarin arvoisen palkkasekin.