Siskokset yrittivät saada muhkeammat huulet – tuloksena varoittava esimerkki

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Tämän hetken kauneustrendiin kuuluu muhkeat huulet. Esikuvanaan monet käyttävät Kardashianien perheen Kylie Jennerin upeita huulia ja samankaltaista lopputulosta haetaan meikin ja täyteaineiden avulla. Nyt kuitenkin kauneusmaailman on vallannut uusi vaarallinen villitys, jonka avulla saadaan isommat huulet ilman täyteaineita.

Kerroimme aiemmin Brittany Fosterista, joka käytti CandyLipz-nimistä laitetta huultensa paisuttamiseen. Lopputulos oli karmaiseva ja huulet paisuivat luonnottomiksi. Foster oli kuitenkin kokeillut tätä kikkaa sille tarkoitetun laitteen avulla, mitä monikaan ei tee.

Erilaisia pullopatentteja huulten imemiseen on nähty ja tulokset ovat olleet toistaan kauhistuttavampia. Nyt Daily Mail -lehti uutisoi siskoksista, jotka kokeilivat huulten imemistä isommiksi kotikutoisesti viritetyn vesipullon avulla. Islantilaiset siskokset Birgitta ja Yrja Ás Baldvinsdottir kommentoivat kokeilua todella kivuliaaksi.

Huulet olivat muuttuneet siniseksi ja paisuneet muodottomiksi eivätkä siskokset aio toistaa tätä tekniikkaa enää koskaan. Toivottavasti muut isommista huulista unelmoivat uskovat monien varoittavien esimerkkien jälkeen sulkea tämän vaihtoehdon pois.