Suosikkilaulajatar iski tyttäreltään hampaat sisään – pidätettiin välittömästi

Viihdeuutiset · Stara.fi

Amerikkalainen takavuosina listoillekin noussut r&b-laulaja Angie Stone on noussut pitkästä aikaa otsikoihin, eikä tällä kertaa ole kyse kovin positiivisesta asiasta. Hänet on nimittäin pidätetty epäiltynä tyttärensä törkeästä pahoinpitelystä.

Splash
Splash

Aikoinaan Grammy-ehdokkaanakin ollut 53-vuotias Angie Stone ajautui ilmiriitaan 30-vuotiaan Diamond-tyttärensä kanssa. Fyysiseksi äityneen riidan päätteeksi Stone iski tytärtään metalliputkella kasvoihin, minkä seurauksena Diamondin etuhampaat katkesivat. Artisti kertoi kuulusteluissa, että tytär oli iskenyt häntä ensin kasvoihin.

Riita sai alkunsa siitä, että tytär ei ollut siivonnut lastensa sotkuja. Angie Stone pidätettiin ja hän pääsi myöhemmin 10.000 dollarin takuusummaa vastaan odottamaan oikeudenkäyntiä vapaana.