Fitness-Sanna paljasti: ”Kapean vyötärön salaisuus löytyy…”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Liikkumiseen inspiroivaa The TOP Moments -blogia kirjoittava Sanna Laitinen on uusimmassa tekstissään keskittynyt syvien vatsalihasten tärkeyteen. Moni kapean vyötärön tavoittelija tekee tavallisemmin näkyviä suoria ja vinoja vatsalihaksia kovilla painoilla ja suurilla toistomäärillä, mutta ne yksin eivät takaa monien naisten havittelemaa kapeaa uumaa.

Blogbook-blogiportaalissa suosittua blogia kirjoittava Laitinen kertoo treenaavansa syviä vatsalihaksia aina kun muistaa ja lähes koko ajan ilman, että sitä kukaan edes huomaa. Hän jännittää syviä vatsalihaksia kävellessä, makoillessa, bussissa ja missä tahansa muualla. Syvien vatsalihasten jännittäminen on avain kapeaan vyötäröön ja hyvässä kunnossa ne estävät vatsan roikkumisen ja pitävät huolta myös selkärangan tukemisesta.

Lue koko blogikirjoitus tästä!

Hyvänä vinkkinä syvien vatsalihasten löytymiseen Laitinen antaa lukijoilleen pienen ajatusleikin avulla. Hän kehottaa kuvittelemaan, että on vetämässä oikein tiukkoja ja korkeavyötäröisiä farkkuja jalkaan. Kun vetoketjun haluaa kiinni täytyy imaista vatsa sisään alhaalta ylös asti, että vetoketjun ja napin saa kiinnitettyä. Sitten vain yrittää pitää saman tunteen aktiivisena ja vatsan sisällä mahdollisimman pitkään tai toistaa liikettä ja vatsan pitoa aina kun muistaa.