Jennifer Lopez tyrmäävänä syntisen punaisessa mekossa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Laulaja-näyttelijä Jennifer Lopez julkaisi viime vuonna uuden A.K.A.-levynsä, ja on sitä myöten jälleen viihtynyt aktiivisesti julkisuudessa. Latinopoppari on säväyttänyt viikko toisensa jälkeen rohkeilla asuillaan niin esiintymislavoilla kuin julkkisjuhlissa.

Eilen Jennifer kuvattiin hänen saapuessaan vieraaksi huippusuosittuun Jimmy Kimmel Live! -keskusteluohjelmaan Hollywoodin ytimessä. Latinokaunotar oli pukeutunut syntisen punaiseen mekkoon, joka taatusti erottui joukosta.

Jennifer Lopez erosi taannoin aviomiehestään Marc Anthonysta. Pariskunta meni naimisiin vuonna 2004 ja olivat onnellisesti yhdessä vuoteen 2011 saakka. Lopezilla ja Anthonylla on kaksi lasta, ja avioerostaan huolimatta he ovat edelleen hyvissä väleissä. Hän on astellut alttarille myös Ojani Noanin ja Cris Juddin kanssa. Lisäksi hänen tiedetään seurustelleen rap-tähti Sean ”Diddy” Combsin ja Ben Affleckin kanssa.