Naisen jalka meni poikki kuntosalilla – video ei herkimmille

Viihdeuutiset · Annika Kela

Netissä on lähtenyt leviämään kauhistuttava video, jossa kuntosalilla treenannut nainen loukkaantuu vakavasti. Jalkaprässiä tekevä kuntoilija oli testaamassa laitteita ohjaajan avustuksella. Laitteen käyttämisen ohjeistuksessa on ilmeisesti jäänyt oleellinen seikka kertomatta.

Pumpatessaan jalkojaan neitokainen nimittäin laittoi jalkansa suoraksi niin, että hänen polvensa lukkiutuivat. Laitteeseen asetettujen painojen voimasta paine kasautui jalkohin ja polviin ja lopulta toisesta jalasta luu antoi periksi.

Seurauksena on kauhistuttava tilanne, jossa treenaajan jalasta menee luu poikki. Video on järkyttävää katsottavaa ja naisen kauhun ja kivun toi tuntea kuvamateriaalin välityksellä. Video sisältää karmaisevalla tavalla opetuksen, joka on, että laitteen käyttöön kannattaa tutustua ammattilaisten kanssa, jotta liikkeet tulee tehtyä oikein ja loukkaantumisilta vältytään. Videolla esiintynyt ohjaaja oli selvästikin pahasti epäonnistunut työssään.