Luksusautosta löytyi 230 kiloa huumeita – 53 miljoonan saalis takavarikkoon

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kolme miestä yritti salakuljettaa huumeita Pakistanista Englantiin huonolla menestyksellä. Miehet olivat pakanneet auton jokaisen mahdollisen kolon ja piilopaikan täyteen huumetta sisältäviä pussukoita ja kokivat todella rahakkaan menetyksen jäädessään salakuljettamisesta kiinni.

Attique Sami, Noman Qureshi ja Israr Khan yrittivät salakuljettaa Englantiin Jaguar-merkkistä autoa, joka oli täytetty huumeilla. Auto oli käyttökelvoton, sillä sen sisältä oli otettu kaikki irti ja korvattu heroiinia sisältävillä pakkauksilla.

Maahan saapuessaan auto tutkittiin ja Englannin rajalle jäi noin 53 miljoonan arvosta huumeita. Mirror-lehden mukaan autosta löytyi yhteensä 316 pakkausta ja 230 kilogrammaa huumeita.

Sami, Qureshi ja Khan saivat pitkät vankilatuomiot salakuljetuksen vuoksi. Unilad-sivusto kertoo, että 32-vuotias Qureshi tuomittiin 21-vuodeksi vankeuteen, 35-vuotias Khan 19 vuodeksi ja 44-vuotias Sami 21 vuodeksi salakuljetuksen suunnittelusta, toteuttamisesta ja aikeista myydä maahan tuotu heroiini eteenpäin.