Breaking Badin luoja pyytää: ”Lopettakaa pizzojen heittäminen katolle”

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Suosittu Breaking Bad päättyi Yhdysvalloissa vuonna 2013, mutta monet sarjan kohtauksista ovat jääneet hyvin fanien mieliin. Yhdessä sarjan ikimuistoisimmista ja humoristisimmista kohtauksista Bryan Cranstonin esittämä Walter White heittää raivopuuskassa pizzan kotinsa autotallin katolle.

Kuuluisa kohtaus on johtanut yllättävään ongelmaan. Breaking Bad -fanit ovat jakson jälkeen alkaneet heittelemään pizzoja kuvauspaikkana toimineen, New Mexicon Albuquerquessa sijaitsevan talon katolle. Katolle ilmestyneistä pizzoista on muodostunut niin suuri ongelma, että sarjan tekijät ovat joutuneet puuttumaan asiaan.

Breaking Badin luoja Vince Gilligan kommentoi pizzaongelmaa uutta sarjaansa käsittelevässä Better Call Saul Insider -podcastissa. Mies kehotti faneja lopettamaan pizzojen heittelemisen mukaviksi vanhuksiksi kuvailemansa pariskunnan asuttaman talon katolle. Sarjoissa Mike Ehrmantrautia näyttelevä Jonathan Banks uhkasi jopa lähteä henkilökohtaisesti pizzanheittelijöiden perään, mikäli vandalismi ei lopu.