Mies potkaisi kulkukoiraa – koiralauma tuhosi auton!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Koirien älykkyyttä ja sisukkuutta ei pitäisi koskaan aliarvioida, mutta monet siihen kuitenkin syyllistyvät. Nyt eräs kiinalainen mies on saanut ansionsa mukaan potkaistuaan kulkukoiraa, joka nukkui miehen pysäköintipaikalla hänen saapuessaan autolla kotiin.

Chongqingilainen mies kuvitteli koiran poistuneen paikalta, mutta tilanne oli jotain aivan muuta. Koira halusi nimittäin suojella reviirikseen katsomaansa pysäköintipaikkaa ja kävi hakemassa joukon koirakavereitaan paikalle. Miehen naapuri huomasi pian, että parkkipaikalla tapahtui jotain odottamatonta. Koiralauma tuhosi nimittäin miehen henkilöautoa.

Kyseessä oli niin uskomaton tilanne, että naapuri katsoi parhaaksi ikuistaa tilanteesta todistusaineistoa valokuvina, Daily Mail uutisoi. Kuvissa nähdään miten koirat purevat raivokkaasti auton lokasuojia ja repivät irti tuulilasinpyyhkijöitä. Olisi ehkä kannattanut olla potkaisematta koiraa.