Pikkupoika voitti Roger Federerin – yleisö villiintyi katsomossa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

New Yorkin Madison Square Gardenissa käydyssä tennisottelussa tapahtui huikea käänne, kun 12-vuotias poika pääsi yleisöstä kentälle kokeilemaan omia tennistaitojaan sveitsiläistä tennislegendaa vastaan. Poika oli kentällä ilmiömäinen ja sai yleisön innostumaan ja hurraamaan.

Videolla Roger Federerin ja Grigor Dimitrovin peli on juuri jatkumassa. Federer saa kuitenkin yllättäin uuden vastustajan, kun yleisöstä eräs poika saa mahdollisuuden pelata idoliaan Federeriä vastaan ja yrittää pistettä.

33-vuotias Federer ei välttämättä ottanut poikaa tosissaan, mutta olisi ehkä kannattanut. Poika yllättää tennistähden lopuksi korkealla kaaripallolla, johon Federer ei ylety. Poika saa pisteen, mistä yleisö ja vastapuolen pelaaja Dimitrov ovat innoissaan.

Sveitsiläinen tennistähti Roger Federer on tunnettu varmasta pelaamisestaan ja saavutuksistaan kentällä. Federer on Daily Mail -lehden mukaan ollut vuodesta 2002 lähtien aina kymmenen parhaan tennispelaajan joukossa ja tehnyt ennätyksen pitämällä listan kärkipaikkaa huikeat 302 viikkoa. Häntä vastaan ei ole tainnutkaan aiemmin tulla yllättäviä 12-vuotiaita poikia.