Sankaripoliisi pelasti vauvan hengen – osui sattumalta paikalla

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Northamptonilainen poliisi nousi sankariksi yhdessä yössä pelastettuaan pienen yksivuotiaan tyttövauvan hengen. Hän kirjoitti tapahtuneesta Twitter-tililleen ja sai upean vastaanoton. Northants Poliisiaseman etsivä Gabriel sai viikonloppuna sankarin leiman.

Gabriel oli vastannut hälytykseen murrosta, mutta mennessään paikalle hän kuuli, että lähistöllä huusi nainen. Gabriel oli mennyt naisen luokse ja saanut kuulla, että naisen Chloe-niminen tyttövauva oli lakannut juuri hengittämästä.

Gabriel juoksi vauva sylissään poliisiautoonsa, jossa antoi tytölle ensiapua. Naisen aiemmin soittaman ensiaputiimin saapuessa paikalle he olivat kertoneet Gabrielille hänen toimintansa pelastaneen vauvan hengen. Gabriel julkaisi tapahtumien kulun Twitterissä ja sai ihmetyksekseen satoja viestejä ja hänen seuraajansa nousivat 190 seuraajasta lähes seitsemään sataan.