Ensitreffit alttarilla -pari EL Crew -haastattelussa: ”Seksiä jo hääyönä”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Yksi viime kuukausien kohutuimmista kotimaisista realitysarjoista oli Ensitreffit alttarilla, jossa uudet avioparit tapasivat toisensa ensimmäisen kerran vasta omissa häissään. Nyt sarjassa on jo selvinnyt mitkä parit jatkoivat yhdessä ja mitkä eivät. Eräs jatkavista pareista on Viola ja Esa.

MTV
MTV

Tänään Viola ja Esa vierailivat Enbuske & Linnanahde Crew -keskusteluohjelmassa ja kertoivat elämästään avioparina. Samalla selvisi myös vastaus lukemattomien televisiokatsojien pohtimaan kysymykseen siitä koska parin suhde muuttui intiimiksi. Tänään selvisi, että näin kävi pian ensitapaamisen jälkeen.

– Eikö se hääyönä. Se on vähän sellainen traditio, Esa paljasti naureskellen.

Samalla pari kertoi Linnanahteen haastattelussa, että he viettivät ensimmäisen joulunsa avioparina erillään. Joulun jälkeen he tosin suuntasivat yhteiselle lomamatkalle Afrikkaan.