Heidi julkaisi sänkykuvan netissä – näyttääkö tutulta?

Viihdeuutiset · Annika Kela

Huippumallina ja tv-persoonana tunnettu Heidi Klum on julkaissut Instagramissa hassun kuvan faniensa iloksi. Kaksi kookasta saksanpaimenkoiraa oli käynyt herättämässä kaunottaren ja ne olivat valloittaneet Heidin sängyn.

Lemmikkienomistajille näiden nelijalkaisten perheenjäsenten herätystoimet ovat varmasti tuttuja. Kuvan perusteella Heidi on ilahtunut saamastaan herätyksestä ja rakkaat lemmikit ovat saaneet lämpimän vastaanoton.

Daily Mail -lehden mukaan America’s Got Talent -ohjelman tuomarina toimiva Klum on ollut kiireinen ohjelman koe-esiintymisiin liittyvän kiertueen takia. On selvää, että malli nautti koiriensa Maxin ja Freddyn halailusta monipäiväisten työmatkojen jälkeen.

Good morning

Kuva, jonka Heidi Klum (@heidiklum) julkaisi