Tökerö photoshoppaus – Lindsay Lohan pienensi takapuoltaan

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Viime aikoina Lindsay Lohan on tehnyt otsikoita mediassa noloilla kuvanmuokkaustaidoillaan. Lohan on muokannut Instagram-tilillään julkaisemia kuvia useampaan otteeseen ja jäänyt niistä toistuvasti kiinni.

Nyt Lohan on julkaissut itsestään faneja ilahduttavan vähäpukeisen kuvan, jossa hän oli muokannut vatsanseutunsa pienemmäksi ja takapuolensa pyöreämmäksi. Lohan ei tainnut huomata, että kylpyhuoneen tason purnukat vääntyivät samalla. Nyt Lohan on tehnyt saman mokan uudelleen todella läpinäkyvästi – tai ehkä jopa tahallaan.

Hän julkaisi Instagram-tilillään kuvan, jonka kuvatekstissä nainen väittää muokanneensa vain jalkojensa sävyä. Tähti on ilmeisesti toivonut faneiltaan menevän ohi sen, että pyöreämmän takapuolen vuoksi takana näkyvä oven lista on vääntynyt myös samanmalliseksi.

Lindsay Lohan alkaa vähitellen kuulua niihin tähtiin, jotka päätyvät uutisotsikoihin enää nolojen tempaustensa vuoksi. 28-vuotias Lohan joutui irtisanomaan hiljattain palkanmaksuvaikeuksiensa vuoksi assistenttinsa Matt Harrellin. Lindsay Lohan yritti myös menestyä realitysarjan avulla, mutta sekään ei mennyt ihan putkeen, sillä katsojaluvut jäivät todella alhaisiksi.

My feet look red lol- had to take that out. Only real red is my hair.

Kuva, jonka Lindsay Lohan (@lindsaylohan) julkaisi