Asuntoilmoitus hämmästyttää: ”Myydään 2h+k+vaimo”

Viihdeuutiset · Annika Kela

Indonesialainen kotirouva Wina Lia oli jäänyt hiljattain leskeksi. Naisella oli edessään haikea urakka, joka oli kotitalon myyminen. Ajatus rakkaan kodin myymisestä otti koville, kunnes nainen keksi nerokkaan idean.

Hän päätti yhdistää talokaupat ja naimakaupat samaan diiliin. Nainen palkkasi kiinteistövälittäjän, joka teki arvion talosta ja naimakaupasta. Sen jälkeen netissä julkaistiin ilmoitus, jossa luki, että alueella oli myynnissä talo, jonka mukana tulee vaimo.

Kotitaloa ja vaimoa myydään hintaan 72.000 euroa. Talossa on kaksi makuuhuonetta, kylpyhuone, wc ja keittiö. Sen lisäksi taloon kuuluu autopaikka ja takapihalla on sievä koristelampi. Talon ostajalla on mahdollisuus mennä naimisiin talon emännän kanssa.

Kompass-sivuston mukaan kiinteistönvälittäjän puhelin on soinut taukoamatta ilmoituksen jättämisen jälkeen. Välittäjän mukaan tiedusteluita on tullut kymmeniä, ellei satoja. Vaikuttaisi siltä, että Winalle ja talolle on paljon kysyntää. Välittäjä kertoi, että mikäli ostaja haluaa vain talon, on se mahdollista ostaa ilman talon emäntääkin.

Toistaiseksi ei ole tiedossa, onko Lia hyväksynyt ostajien tekemiä tarjouksia ja onko nainen saanut ostajaehdokkaat kilpailemaan hänestä ja talosta. Lian asuntoilmoitus on herättänyt huomiota maailmanlaajuisesti ja näillä näkymin hän saattaa saada talonkauppojen lisäksi uuden aviomiehen.