Uutuusherkku on rasvapommi – näin taco ja donitsi yhdistettiin

Ruoka · Annika Kela

Meksikolaista ruokaa ja donitseja rakastavat herkkusuut ovat yhdistäneet kaksi mieluisinta ruokaansa yhdeksi ruokalajiksi. Kyseessä on herkullinen taco-donitsi. Mielikuvitukselliset Reddit-käyttäjät ovat testanneet, miltä yhdistelmä maistuu ja heidän mukaansa tulinen leivonnainen on taivaallisen hyvää.

Tuhti kaloripommi on valmistettu niin, että donitsin sisään on lisätty tacomausteilla marinoitua lihaa. Sopivan rapeaksi paistetun donitsin päälle on lisätty toiveiden mukaiset kastikkeet ja lisukkeet.

Reddit-käyttäjä Barryabramsin mukaan kaikki, ketkä rakastavat makeita leivonnaisia ja tulista ruokaa osaavat arvostaa tätä herkkua. Taco-donitsin valmistusohjeet on jaettu kuvien muodossa Imgur -kuvagalleriassa. Näillä ohjeilla on helppo taiteilla omien mieltymyksien mukainen yhdistelmäherkku. Taco-donitsin voisi kuvitella soveltuvan erityisesti krapularuoaksi.