Victoria Justice on tyrmäävä näky

Viihdeuutiset · Stara.fi

Nickelodeon-lastenkanavan supersuosittu Victorious-sarja lopetettiin jo vuosia sitten kolmen tuotantokauden jälkeen. Sarjan myötä nousi maailmanlaajuiseen tietoisuuteen muun muassa nuori näyttelijäkaunotar Victoria Justice, josta povattiin tulevaisuuden supertähteä. Silti kaunotar on viettänyt hiljaiseloa jo pitkään, eikä läpimurtoa ole näkyvissä.

Eilen Victoria Justice kuitenkin palasi julkisuuteen Kode Magazinen järjestämässä Poshsquare Spring 2015 -tilaisuudessa West Hollywoodin The Standard Hotel -hotellissa. Siellä Victoria oli esittelemässä lehden uutta kansikuvaa, jossa hän itse poseeraa.

20-vuotias Victoria Justice tuli tunnetuksi Victorious-sarjan tähtenä ja voitti aikoinaan Kid’s Choice -gaalassa lempinäyttelijä-kategorian. Victoria oli taannoin yksi yli sadasta julkkisnaisesta, joiden alastonkuvat hakkeroitiin ja julkaistiin verkossa.