Mies muuntautuu julkkisnaisiksi – uskomaton yhdennäköisyys!

Lifestyle Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Maskeeraajat osaavat meikkien, erilaisten voiteiden ja maalien avulla luoda uskomattoman hienoja illuusioita. Maskeeratut haavat ja ruhjeet näyttävät usein hämmästyttävän aidoilta ja varjostusten avulla myös ihmisen ominaispiirteet pystytään muokkaamaan aivan toisen näköiseksi.

Pochoy_29-nimimerkkiä käyttävä näyttelijä ja televisiojuontaja julkaisee itsestään kuvia, joissa hän näyttää kuuluisilta naistähdiltä. Ilmeisesti miehellä on lahjakkuutta myös maskeeraamisen saralla, sillä osa meikeistä saa hänet näyttämään täysin naisilta, joita kuvissa on yritetty maskeerauksen avulla muistuttaa. Mies meikattuna Kim Kardashianiksi ja Dakota Jonesiksi säväyttävät eritoten.

Kerroimme aiemmin, miten meikkaamiseen erikoistunut taiteilija Lucia Pittalis maskeerasi itsestään Breaking Bad -televisiosarjan päähahmon. Nainen onnistui saamaan itsestään todella paljon Walter Whitea näyttelevän Bryan Cranstonin kaksoisolennon. Maskeeraus toimii näköjään yhtä hyvin myös toisinpäin ja maskuliinisesta luustostaan huolimatta mies on pystynyt loihtimaan itsensä naistähtien näköisiksi.