Smaragdeista tehty kello hämmästyttää – hinta 2,1 miljoonaa euroa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kellomaailmassa uusia innovaatioita esitellään melko harvakseltaan, mutta viime vuosina älykellot ovat olleet kovassa nousussa. Vanhan koulukunnan analogisissa kelloissa kehitys on näkynyt lähinnä materiaalivalinnoissa ja jalokivissä. Nyt on toteutettu eräs erikoisimmista kelloista historiassa.

Splash
Splash
Splash
Splash

Jacob & Co Caviar Emerald Tourbillon, lempinimeltään Serious Green, on valmistettu 424 smaragdista. Muut osat on tehty titaanista ja valkokullasta. Ranneke on valmistettu alligaattorin nahasta ja siihen on upotettu 36 smaragdia.

Jalokivimateriaalin ansiosta kello ei sovi ihan jokaisen lompakolle, sillä sen hinta on 2,1 miljoonaa euroa. Kellon valmistamiseen kului kaksi vuotta. Kello myös huomataan, sillä sen halkaisija on peräti 4,7 senttiä.