Tosielämän hämähäkkimies auttaa köyhiä – ilman asua kukaan ei huomaisi

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Hyväntekeväisyyttä ja vapaaehtoistyötä tekeviä ihmisiä pidetään monesti tosielämän supersankareina. Köyhempien, heikompien ja kodittomien auttaminen on tärkeää ja harva näkee asiakseen auttaa kadulla istuvaa miestä tai naista.

Eräs englantilainen mies on ottanut tosielämän supersankarin roolin hieman kirjaimellisemmin ja pukeutunut sarjakuvista tutuksi hahmoksi. Englannin Birminghamissa kulkee hämähäkkimiesasuun pukeutunut mies, joka auttaa kodittomia.

Hän vie kadulla asuville ihmisille ruokaa, jotka hän on ostanut omilla rahoillaan. Mies toivoo pysyvänsä anonyyminä, mutta Huffington Post -lehti paljastaa miehen olevan 20-vuotias baarimikko oikeassa elämässään.

Mies aloitti kodittomien auttamisen hämähäkkimiespuvussa noin kuukausi sitten. Hän käy muutamana iltana viikossa ostamassa kaupasta voileipiä ja muuta ruokaa, minkä hän jakaa kodittomille hämähäkkipuvussa illan hämärtäessä.

Ihmiset ovat alkaneet kiinnittämään huomiota sarjakuvista tutuksi hahmoksi pukeutuneeseen hyväntekijään ja se on miehen mukaan ollut tarkoituskin. Mies kertoi, että aiemmin, kun hän jakoi ruokaa kodittomille kukaan ei huomannut. Nyt, kun hän tekee saman asian huomiota herättävässä asussa ihmiset heräävät ja näkevät, mitä heidän edessään tapahtuu.