Ciara riisui rohkealla videolla

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Yhdysvaltalainen Ciara lukeutuu kotimaassaan nykyajan suosituimpiin RnB-naisartisteihin. Tänä vuonna artisti julkaisee uuden Jackie-levynsä, jolta kuullaan nyt esimakua uuden singlen muodossa.

YouTube
YouTube
YouTube
YouTube

Ciara julkaisi tuoreen I Bet -kappaleensa musiikkivideon Youtubessa maanantaina. 29-vuotias tähti nähdään muuten melko kesyllä videolla myös rohkeissa merkeissä. Videon loppupuolella Ciara on nimittäin riisunut vaatteensa ja esiintyy viettelevästi lakanoiden välissä sängyllä.

Ciaran vuonna 2009 julkaistu läpimurtolevy Fantasy Ride nousi jo ennakkotilauksilla iTunesin ladatuimmaksi r&b-albumiksi. Moninkertaista platinaa albumeillaan myynyt laulajatarta on sittemmin kuultu muun muassa Justin Timberlaken Love Sex Magic -hitillä.