Justin Bieber täytti 21 vuotta – kasvatti amisviikset

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Justin Bieber esiintyi alkuvuodesta Calvin Kleinin mainoskampanjassa yhdessä huippumalli Lara Stonen kanssa, ja kuvien photoshoppaus aiheutti pienimuotoisen kohun. Eilen lauantaina Bieber vietti 21-vuotisjuhliaan Las Vegasissa Caesars Palacen Omnia-klubilla.

Justin Bieber täytti vuosia jo 1. maaliskuuta, mutta eilen järjestettiin varsinaiset bileet. Eilen hänet kuvattiin myös Sony Pictures -studioilla, jossa kuvattiin Bieberin The Comedy Central Roast. Julkinen lyttääminen ei miestä masentanut, ja amisviiksien koristama suu kääntyi hymyyn vielä kuvausten jälkeen.

Comedy Central -kanavan järjestämässä Roast-tapahtumassa Bieber sai kuulla kunniansa koomikoilta, muusikoilta, näyttelijöiltä ja muilta tähdiltä. Kanava julkisti taannoin ohjelman mainoksen, jossa paidatonta kanadalaispopparia heitellään kananmunilla.