Kim Kardashian kävi kampaajalla – kolme päivää edellisestä värjäyksestä

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kim Kardashian yllätti äskettäin monet värjäämällä yllättäin hiuksensa vaaleaksi. Luonnollisesti tumman värin jälkeen tulos jäi hieman kellertäväksi ja Kardashianin tavoitteena on olla platinablondi. Niinpä naisen hiukset vaativat vielä viimeistelyä.

It's hard out here for a platinum pimp! Thank you @FredericMennetrier for touching up my blonde!

Kuva, jonka Kim Kardashian West (@kimkardashian) julkaisi

Kim oli Kanye Westin kanssa Ranskassa Pariisissa, jossa Kanye esiintyi Louis Vuittonin tapahtumassa. Ennen tapahtumaa Kimillä olikin aikaa käydä Frederic Mennetierin käsittelyssä värjäämässä hiuksiaan uudelleen.

Vain kolme päivää edellisen vaalennuskerran jälkeen Kim siis värjäsi hiuksensa jo uudelleen tavoitteena vieläkin kylmempi vaalean sävy ja muutaman päivän aikana tulleen tyvikasvun peittäminen.

Kim Kardashian kertoo Instagram-kuvassaan, että platinablondina on todella vaikea olla ja tottahan se on. Värin kylmää sävyä tulee ylläpitää ja vaalennuskäsittelyt ovat todella kuluttavia hiuksille. Eräs kommentoija ihmetteleekin naisen tiuhaa värjäystahtia ja toivottaa jumalan siunausta Kardashianin hiuksille.

Nähtäväksi jää, koska Kardashianille tulee ikävä kiiltävää ja terveennäköistä kuontaloa, jolloin tummaksi värjääminen on melkeinpä välttämättömyys.