Uskomaton sattuma! Kissa raapi Taylor Swiftin 40 miljoonan arvoisen jalan verille

Viihdeuutiset · Stara.fi

Uutisoimme aiemmin tänä viikonloppuna, että poptähti Taylor Swift on vakuuttanut säärensä onnettomuuksien varalta huikeasta 40 miljoonan dollarin summasta. Kuinka ollakaan juuri tänään sunnuntaina Swiftin jalka sai heti näyttäviä vaurioita.

Nyt

Lehden mukaan Swift on jopa itse hieman nolostunut asiasta. Taylor Swiftin sääriä koskevan vakuutuksen uskotaan astuvan voimaan ennen hänen toukokuussa alkavaa maailmankiertuettaan. Kiertue vie tähden muun muassa Pohjois-Amerikkaan, Japaniin ja Eurooppaan.

Viime yönä Suomen aikaa Swift julkaisi Facebookissa kuvan jalastaan, jossa oli pitkä ja syvä verinaarmu. Kuvan yhteydessä poptähti toteaa Meredith-kissansa olevan hänelle nyt 40 miljoonaa dollaria velkaa. Virallisesti ei ole vielä tiedossa onko Swiftin poikkeuksellinen vakuutus astunut voimaan vai ei. Vakuutuksen uskotaan olevan voimassa viimeistään hänen seuraavan maailmankiertueensa alkaessa.

Julkaisu käyttäjältä Taylor Swift.