Tätä Kardashiania ei uskoisi 17-vuotiaaksi – rohkea asu liikaa teini-ikäiselle?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kardashianien klaaniin kuuluvien naisten yrittelijäisyyttä ei voi ainakaan aliarvioida, sillä jokainen sisarparven naisista on kunnostautunut omaa uraa luomalla. Myös Kylie ja Kendall Jenner ovat nuoresta iästään huolimatta kokeilleet siipiään monessa eri yritysviritelmässä.

17-vuotias Kylie Jenner lanseerasi äskettäin oman Kylie Hair Kouture -hiustenpidennysmallistonsa ja aloitti myös laulutunnit aikeenaan valloittaa maailma musiikkibisneksen avulla. Eilen Kylie kuitenkin ihmetytti rohkealla asuvalinnallaan Lontoossa, jossa hän osallistui Nip and Fab Launch -tilaisuuteen.

Musiikkiuraansa aloitteleva Kylie Jenner ei halua kääntyä perheeseen taannoin liittyneen räppäri kanye Westin puoleen, sillä hän pelkää kuollakseen miehen liian rehellistä palautetta ja otetta. HollywoodLife.comin mukaan Kylie pitää Kanyeta turhan mahtipontisena, eikä halua ylimääräistä kitkaa perheeseen.